Prijs indicatie

Om een indicatie te geven wat een whitelabel baardolie kost en waar je rekening mee dient te houden hebben we het onderstaande overzicht gemaakt. Om te beginnen een korte samenvatting van de zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

Je hebt verpakkingen, etiketten, de uiteindelijke olie, wetgeving en tot slot registratie. Dit alles brengt kosten met zich mee en zal de uiteindelijke kostprijs bepalen van jouw product.

Wij hebben er voor gekozen om voor onze white label producten dezelfde prijs te berekenen als die wij bereken voor onze wholesale klanten. Plus de opstart kosten.

Opstart kosten whitelabel baardolie

Opmaak etiketten

Wij kunnen de etiketten ontwerpen voor je. Maar je mag deze ook zelf vormgeven (binnen de grenzen van de cosmetica wetgeving) Afmetingen en andere randvoorwaarden worden besproken voorafgaand de uitvoering van het project.
Per uur €125,- indien wij deze voor je moeten ontwerpen.
€75,- eenmalig indien wij de drukkerij moeten afhandelen (exclusief de drukkosten, deze komen voor jouw rekening)

Kosten productverpakking

Wij leveren onze baardolie in standaard glazen flesjes met pipet (10 ml of 30ml) Mocht je een afwijkende verpakking willen dan zijn er bijkomende kosten. De standaard flesjes zijn inbegrepen in de vaste prijs. De prijs voor afwijkende verpakking is afhankelijk van de verpakking. (zie toelichting ‘Additionele kosten’)
Standaard inbegrepen

Afhandelen wetgeving

Voor elk cosmetisch product dat wij op de markt brengen moeten wij onze cosmetisch chemicus raadplegen en zullen er wijzigingen doorgevoerd moeten worden in onze product administratie.
Standaard Inbegrepen (anders €50,-)

Registratie Europeese database CPNP

Elk product dat in de EU op de markt gebracht wordt moet door ons worden geregistreerd.
Standaard inbegrepen (anders €50,-)

Omdoos en andere verpakking wensen

Wij leveren onze producten zonder omdoos. Dit heeft een tweetal redenen.
1) Milieu Overwegingen
2) Ook deze omdoos moet voldoen aan EU wetgevingen en registratie wat weer extra werk met zich meebrengt. (zie toelichting ‘Additionele kosten’)
kosten in overleg

Additionele kosten

Op het moment dat je een afwijkende product verpakking wil, of bijvoorbeeld een omdoos. Dan dien je er rekening mee te houden dat voor deze ‘afwijking’ op onze standaard producten wij onze cosmetisch chemicus moeten raadplegen en dat er naar alle waarschijnlijkheid extra aanpassingen gedaan moeten worden in de safety assessments van onze producten. Tevens moet er gekeken worden of de verpakking wel geschikt is voor cosmetica. Kortom daar komt heel veel bij kijken en zal altijd verrekend worden op basis van een uur tarief.
kosten in overleg

Wij hanteren geen minimale afname voor baardolie voor vervolgorders. Echter voor de eerste order verwachten wij (eenmalig) een minimale afname van 150,- per label.

Voor de overige producten (Balsem, wax, boter, solid cologne, shampoo en conditioner) hanteren wij wel MOQ’s.

De prijzen hierboven zijn een indicatie en exclusief BTW. De variabele kosten die hierboven genoemd worden zijn afhankelijk van heel veel factoren.

Om een voorbeeld te geven. Als je de etiketten relatief eenvoudig houdt en alleen een andere naam wilt hanteren dan vervallen de ontwerp kosten voor de etiketten.