Wat is een whitelabel baardolie?

White label (of Private label) staat eigenlijk voor een blanco label. Of te wel je koopt een bestaande baardolie en plakt daar je eigen label/naam op met toestemming van de producent en je verkoopt het onder je eigen naam. Jij hoeft dus niet zelf een baardolie te ontwikkelen. Het enige waar je je druk over hoeft te maken is het vinden van een pakkende naam en het ontwerp van een mooi etiket.

Whitelabel producten besparen je een hoop tijd en geregel

Als je zelf cosmetica gaat ontwikkelen dan heb je met zoveel verschillende zaken rekening te houden dat veel door de bomen het bos niet meer zien. Wij hebben ervaring met deze spreekwoordelijke bomen en zorgen er voor dat jij hier niet tussen verdwaald. Helaas zijn er veel baardolie producenten die de wetgeving naast zich neerleggen en hun productie inrichten zoals zij goeddunken. In zee gaan met dit soort producenten brengt een risico met zich mee. Ook voor jou. Zeker als jij je producten buiten Nederland verkoopt. Je loopt het risico dat je voorraad niet meer verkocht mag worden, en in het buitenland wordt jij gezien als wettelijk verantwoordelijke en kan je zelfs hoge boetes verwachten. Allemaal onnodige risico’s die makkelijk te vermijden zijn als je een whitelabel baardolie verkoopt.

Kort samengevat; als je het hebt over een whitelabel baardolie dan hebt je het over een bestaande baardolie waar je een ander etiket op plakt. Bij het gebruik van een whitelabel baardolie creeer je dus niet een unieke geur maar hergebruik je bestaande geur.